SIMPLY AMAZING

NYA LEAF

Från 379 700 SEK

NYA LEAF

Färdas längre med nya Nissan LEAF, som har allt du behöver i en bil. Känn dig tryggare, mer ansluten och njut av en spännande körupplevelse i en elbil som gör det enkla enastående.

LÄS MER LADDA NER PRISLISTA

NISSAN LEAF

AKTIVERA FÖR EN SMARTARE KÖRNING

Nissan LEAF är utrustad med intelligenta körteknologier, inklusive e-pedal och ProPILOT [1], som ger dig en spännande och dynamisk körupplevelse. 100 % eldrivna Nissan LEAF är det perfekta uttrycket för Nissan Intelligent Mobility [2].

Upptäck allt om Intelligent Mobility

ELEGANT DESIGN

Med skarpa, aerodynamiska linjer, ett karaktäristiskt flytande tak och V-Motion-grill, ser Nissan LEAF lika avancerad ut som tekniken bakom. Var djärv. Var äventyrlig. Bli förtrollad.

UTFORSKA DESIGNEN

KÖR HELA VÄGEN

Med en räckvidd på upp till 385 km[3], laddning som är snabbare och enklare än någonsin och innovativa funktioner utformade att förlänga din räckvidd, gör att det nu är ett perfekt läge att övergå till elbil. Att få köra en 100 % eldriven bil betyder dessutom att bilkörningen blir så mycket roligare! Den omedelbara accelerationen och frånvaron av störande motorljud kan du bara uppleva i en elbil. LEAF är ren körglädje levererad av Nissan.

LÄS MER OM RÄCKVIDD OCH LADDNING

 

HUR LADDAR DU NISSAN LEAF?

Att ladda en Nissan LEAF är enkelt. Från en vanlig väggkontakt till offentliga snabbladdare. Ett brett urval av laddalternativ innebär att du kan ladda när och hur det passar dig bäst.

 

ALTERNATIV #1

FRÅN EN LADDBOX HEMMA, PÅ KONTORET ELLER PUBLIK

AC-LADDNING

Nissan LEAF - FULL LADDNING

7,5 TIMMAR[4]

UPP TILL 270 KM[3]

Vid laddning (0 -100 %) från en 16A laddbox blir laddtiden ca. 15 timmar.
Vid laddning från ett vanligt vägguttag (230 V) blir laddtiden ca. 21 timmar.

Nissan LEAF e+ - FULL LADDNING

11,5 TIMMAR[4

UPP TILL 385 KM[3]

Vid laddning (0 -100 %) från en 16A laddbox blir laddtiden ca. 23 timmar.
Vid laddning från ett vanligt vägguttag (230 V) blir laddtiden ca. 32 timmar.

 

ALTERNATIV #2

UNDER RESAN

SNABBLADDNING

Nissan LEAF

FRÅN 20 % TILL 80 % LADDNING

CA. 60 MINUTER

SNABBLADDNING[5]

Nissan LEAF e+

FRÅN 20 % TILL 80 % LADDNING

CA. 90 MINUTER

SNABBLADDNING[5]

NISSANCONNECT-TJÄNSTER

Nissan LEAF är utrustad med NissanConnect-teknologi som håller dig informerad, underhållen och i full kontroll. NissanConnect-appen [6] gör det enkelt att kontrollera din körräckvidd, hitta en laddstation och mycket mer, medan Apple CarPlay™ och Android Auto™ ger sömlös smartphone integration med din favoritunderhållning, navigering och meddelanden till infotainmentsystemet med stor pekskärm [7].

LÄS MER OM NISSANCONNECT-TJÄNSTERNA

TRÄD IN I EN NY DIMENSION

Fast den ser kompakt ut på utsidan, rymmer den betydligt mer än man kan tro. Det stora bagageutrymmet i LEAF hanterar shopping och bagage med lätthet. Läs mer om detaljer gällande längd, bredd och höjd på Nissan LEAF - och all annan information du behöver.

MÅTT OCH SPECIFIKATIONE

[1] ProPILOT finns tillgängligt på ett begränsat urval av fordon. ProPILOT är en Advanced Drive-Assist™-teknologi men kan inte förhindra kollisioner. ProPILOT är endast avsett för körning på motorväg (med mitträcken) när du har händerna på ratten och ögonen på vägen. Det är förarens ansvar att vara uppmärksam, köra säkert och kunna ta kontroll över fordonet när som helst. 

[2] Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma körfunktioner. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. 

[3] Siffrorna gällande räckvidd baseras på interna testuppgifter. Informationen är vägledande och avser inte ett visst fordon. Informationen är inte en del av erbjudandet. Siffrorna kan variera beroende på många faktorer som till exempel optimal utrustning, batteristatus, klimatkontroll, underhåll, körbeteende och icke-tekniska faktorer som väderförhållanden, faktiskt resrutt osv. Resultaten kan variera i verkligheten. Nissan förbehåller sig uttryckligen rätten att ändra beräknaren när som helst.

[4] Väntar ansvarsfriskrivning från NE rättsliga rådet.

[5] Siffrorna som anges är för batterier på 40 kWh (Nissan LEAF) och 62 kWh (Nissan LEAF e+). Tiden är beroende av laddförhållanden, inklusive laddartyp och dess tillstånd, batteritemperatur samt omgivande temperatur vid laddplatsen. Indikerad snabbladdningstid kräver användning av en CHAdeMo snabbladdare. Nissan LEAF är utvecklad för att tillgodose majoriteten av daglig körning och är utrustad med en batteriskyddsfunktion som skyddar batteriet under upprepade snabbladdningar inom en kort tidsrymd. Laddtiden vid upprepade snabbladdningar kan därför öka i de fall när batteritemperaturen aktiverar skyddsfunktionen.

[6] För att använda NissanConnect-tjänsterna behöver du ett NissanConnect-användarkonto och måste registrera och logga in på NissanConnect med ditt användarnamn och lösenord. För att använda den kostnadsfria NissanConnect-appen behöver du en smartphone med ett kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt eller separat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör. Alla tjänster är föremål för mobilnätstäckning.

[7] Anslutning av en mobiltelefon för att använda NissanConnect ska endast göras om bilen är tryggt parkerad. Användning av systemet ska alltid ske i enlighet med rådande trafiklagstiftning. Förare ska bara använda systemet när det är säkert att göra det. Användare ska vara medvetna om riskerna att användningen av handsfree-teknik kan avleda uppmärksamheten från vägen, vilket skulle kunna påverka förarens kontroll över bilen.

Tillgängliga funktioner beror på version, standard eller som tillval (mot en extra kostnad).

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande. Funktionerna som visas kanske inte är tillgängliga - eller kanske inte är tillgängliga som standard utan endast som tillval.