Den ultimata crossovern

Helt nya Nissan QASHQAI

Från 281 000 SEK

Helt nya Nissan QASHQAI

Helt nya Nissan Qashqai fortsätter vara ledande gällande design och utvecklar crossover-konceptet ytterligare med kraftfulla proportioner, effektiva LED-strålkastare och massiva 20'' lättmetallfälgar. Massor av tillgängliga karossfärger gör dessutom att du kan vara säker på att sticka ut från mängden.

LÄS MER LADDA NER PRISLISTA

Premiere Edition - Cutting Edge Design och praktiska funktioner som glastak och takrails. Dessutom fullmatad med avancerad teknologi inklusive ProPILOT med Navi-Link (1), trådlös Apple CarPlay och en effektiv, responsiv mildhybrid-motor (2).

 

 

 

Återigen, den liknar inget annat

Helt nya Nissan Qashqai fortsätter vara ledande gällande design och utvecklar crossover-konceptet ytterligare med kraftfulla proportioner, effektiva LED-strålkastare och massiva 20'' lättmetallfälgar. Massor av tillgängliga karossfärger gör dessutom att du kan vara säker på att sticka ut från mängden.

Även det praktiska kan vara förförande

Upptäck Nappa läderklädseln (1) och massagefunktionen i förar- och passagerarstolen fram. Beundra det anpassningsbara digitala instrumentklustret och de avancerade uppkopplingsmöjligheterna (5). När du slutligen ser det generösa kupéutrymmet kommer det sammantagna intrycket bli helt fantastiskt.

FÄRGER & MÅTT

Hitta din perfekta Qashqai från ett brett utbud av karossfärger, inklusive ett 2-tone färgschema som accentuerar karossens kupé-liknande linjer. Qashqai har alltid handlat om att våga sticka ut, aldrig om att bara smälta in.

Smart energi

Upplev körglädje som aldrig förr med två nya drivlinor. En ny mildhybrid ökar effektiviteten och e-POWER (6) har driftsteknologin från elbilen kombinerat med bekvämligheten hos en bensinmotor. Tekniken medger direkt acceleration, fantastisk smidighet och en knäpptyst körupplevelse

ProPILOT med Navi-Link (2)

Nu kan du köra med mindre stress och mer zen. ProPILOT med Navi-link [1][2] hjälper dig inte bara med att hålla ett förinställt avstånd till fordonet framför och centrera dig i ditt körfält. Systemet använder även inbyggda TomTom®-kartor för att förutsäga kommande kurvor, vägkorsningar, avfarter och anpassar körningen därefter. Systemet kan till och med anpassa farten efter rådande hastighetsbegränsning genom att läsa av vägskyltarna som bilen passerar.

 

10.8’’ Head-Up Display i vindrutan (HUD)

Få den information du behöver utan att ta ögonen från vägen. Du kan anpassa Head-Up Displayen [3] i helt nya Nissan Qashqai att visa din hastighet, rådande hastighetsgräns, navigationsanvisningar, infotainment mm. 

12.3" FULL TFT

Det 12,3'' stora och anpassbara digitala instrumentklustret ger dig många valmöjligheter. Hämta kartor, lägg till menyer och placera information där den inte går att missa. Med en bakgrund som inspirerats av japanskt Kiriko-glas är det även riktigt snyggt! 

Intelligent autobroms med fotgängar- och cyklistavkänning samt korsningsassistans

Om en situation uppstår där det finns akut risk för kollision med en bil, fotgängare eller cyklist, identifierar systemet objekten och reagerar blixtsnabbt genom att applicera autobroms [1].

Anslut dig till världen

Med smidig uppkoppling har du hela världen inom räckhåll – använd dina fingrar eller din röst. Avancerad smartphoneintegrering och sladdlös laddning gör vardagen lite enklare..

Röststyrd personlig assistent

Med Amazon Alexa®- och Google Assistant™-enheter kan du interagera med bilen hemma från soffan (4)(7).

SMARTA VARNINGAR

Få varningar när bilen lämnar ett geografiskt område, överskrider en viss hastighet osv (4).

FJÄRRKONTROLLTJÄNSTER

Använd NissanConnect-appen (4) för att fjärrstyra låsning och upplåsning av dörrar, blinka med ljusen och tuta.

FÖRBÄTTRADE KARTOR OCH TRAFIKINFORMATION I REALTID

Nissan Qashqai ger dig möjlighet att planera din rutt med TomTom-kartor och trafikuppdateringar som hjälper dig att undvika köer. (5)Välkomna din personliga stil

 Välkomna din personliga stil

Med sin innovativa design är livsstilstillbehören till din helt nya Nissan Qashqai perfekta för livet i stan, eller för en tur på landet med familjen.

Exteriör styling med Elegance-pack

Lägg till något extra med smakfulla kromade detaljer.

Dragpaket

Utöka familjeäventyret - ta med fyrhjulingen, husvagnen eller båten.

Protection Pack

Njut av mer komfort samtidigt som du skyddar interiören i din Nissan Qashqai.

[1] klädsel i läder/PVC

[2] ProPILOT är tillgängligt på ett begränsat urval av bilar och endast i kombination med automatisk växellåda. ProPILOT är ett avancerat assistanssystem som dock inte kan förhindra kollisioner. ProPILOT är avsett för ”blicken på vägen/händerna på ratten” och endast för körning på motorväg (med körbanor åtskilda av mitträcken). Navilink stödjer systemet Identifiering av vägskyltar som dock kan missa att läsa av vägskyltarna under vissa omständigheter. Det är förarens ansvar att läsa av vägskyltarna och följa trafikföreskrifterna. Det är alltid föraren som har ansvaret för att hålla sig alert, köra säkert, hålla fartgränserna, anpassa farten efter vägförhållandena och hela tiden vara beredd att återta kontrollen över bilen.

[3] Du bör inte förlita dig uteslutande på bekväma kör- och säkerhetsfunktioner. Det är alltid föraren som bär det yttersta ansvaret. Vissa funktioner kanske inte fungerar under alla förhållanden och omständigheter. Hastighetsbegränsning och andra begränsningar gäller. För villkor gällande Nissans tekniska lösningar, tala med din Nissan-återförsäljare eller läs mer på www.nissan.se

[4] För att använda NissanConnect-tjänster behöver du registrera ett NissanConnect-användarkonto och logga in på NissanConnect med ditt användarnamn och lösenord. För att använda den kostnadsfria appen NissanConnect, krävs en smartphone med ett kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem samt ett SIM-kort för både samtals- och datatrafik med ett befintligt eller separat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör. Alla tjänster kräver mobilnätstäckning.

[5] Tillgängliga funktioner beror på version - kan vara standard eller tillval (mot en extra kostnad).

[6] e-POWER kommer våren 2022

[7] Kunden behöver ett konto på Amazon®/Google™ för att använda funktionen.

[8] Head-Up Display är en praktisk funktion som visar viktig information direkt på vindrutan. Systemet tillåter att du får information i siktfältet samtidigt som du håller ögonen på vägen.

[9] Apple CarPlay® is a feature provided by Apple Inc. and may be unavailable in certain environments. For reasons beyond Nissan's control, Apple CarPlay® may be unavailable in your country or may lack certain features. Nissan disclaims responsibility for the unavailability or lack of certain features of Apple CarPlay® in your vehicle.

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande.

 

ASSISTERAD KÖRNING & SÄKERHETSTEKNOLOG

Ett rum fyllt med teknologi och fri sikt runt om

 Qashqai Premiere Edition kommer med en bensin mildhybrid-motor på 158 hk och en Xtronic automatlåda. Den innehåller dessutom avancerad teknologi som skyddar och håller dig säker. Med 5 sjärnor i Euro NCAP kan du känna dig trygg på vägen.

ProPILOT med Navi-Link

Gör din dagliga pendling så mycket smidigare. Ser till att hålla ett förinställt avstånd till framförvarande fordon och hjälper dig att vara centrerad i körfältet. [1]

10.8’’ Head-Up Display i vindrutan

Få all nödvändig information utan att behöva ta blicken från vägen. Du kan anpassa head-up displayen i helt nya Qashqai att visa din hastighet, skyltavläsning, navigation, infotainment mm. [2]

12.3" FULL TFT

Det 12,3'' stora anpassningsbara digitala instrumentklustret i helt nya Qashqai ger massor av möjligheter. Ta fram kartor, lägg till menyer och placera information där det är omöjligt att missa den. Med en bakgrund inspirerad av japanskt Kiriko-glas är det även riktigt snyggt.

Full LED-strålkastare med Adapative Beam Assist

Fördelar helljuset i 12 individuellt kontrollerade segment som maximerar sikten och ser till att mötande trafik inte bländas av dina strålkastare.

DESIGN

Omisskännligt en QASHQAI, obestridligen en PREMIERE EDITION

Helt nya Qashqai tar crossover-konceptet till en helt ny nivå med sina djärva linjer som skiljer ut den från mängden. En aerodynamisk exteriör ger mindre drag och därmed lägre bränsleförbrukning. Kompakta proportioner och olika material som effektivt sammanfogas bidrar ytterligare till ett minskat CO2-avtryck.


 

18" diamond cut lättmetallfälgar

Qashqai Premiere Edition är utrustad med 18'' lättmetallfälgar, brilliant diamond cut finish med "rimless" design, vilket verkligen höjer utseendet. Storleken 18'' är perfekt för designen, reducerar samtidigt vikten och effektiviserar bränsleförbrukningen.

Glastak & takrails

Glastaket låter dig njuta av dagsljuset eller stjärnorna. Med takrailsen blir det enkelt att montera taklastbågar så att du kan ta med dig cykeln, skidorna eller andra prylar du vill ha med på resan.

Med plats för alla och lite mer

Slappna av i ergonomiskt designade stolar med optimerade svankstöd. Lägg till ett generöst bagageutrymme och saken är klar - du är alltid redo för en bekväm resa och med gott om plats.

Fördelarna med att vara först

Förbeställ Premiere Edition och få en tidig leverans av helt nya Qashqai med generös interiör, avancerad teknologi - inklusive digitalt instrumentkluster, head-up display, sladdlös laddning av telefonen mm.

[1]  ProPILOT är tillgängligt på ett begränsat urval av bilar och endast i kombination med automatisk växellåda. ProPILOT är ett avancerat assistanssystem som dock inte kan förhindra kollisioner. ProPILOT är avsett för ”blicken på vägen/händerna på ratten” och endast för körning på motorväg (med körbanor åtskilda av mitträcken). Navilink stödjer systemet Identifiering av vägskyltar som dock kan missa att läsa av vägskyltarna under vissa omständigheter. Det är förarens ansvar att läsa av vägskyltarna och följa trafikföreskrifterna. Det är alltid föraren som har ansvaret för att hålla sig alert, köra säkert, hålla fartgränserna, anpassa farten efter vägförhållandena och hela tiden vara beredd att återta kontrollen över bilen.

[2] Head-Up Display är en praktisk funktion som visar viktig information direkt på vindrutan. Systemet tillåter att du får information i siktfältet samtidigt som du håller ögonen på vägen

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande. Tillgängliga funktioner beror på version - kan vara standard eller tillval (mot en extra kostnad).

Bilder och beskrivningar som visas är för vägledning. I vissa fall kan bilderna föreställa fordon som inte säljs på den svenska marknaden och inte representerar någon specifik modell, klass eller erbjudande.